Butikscenteret raser over kommunen.

Jyllinge Butiks Center A/S har indbragt Roskilde Kommune for Tilsynet i sagen om etablering af et lokalcenter i Jyllinge Nordmark blot halvanden kilometer fra Jyllingecenteret. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Jyllingecenterets formand raser i et brev til kommunen over, at den ikke fandt det nødvendigt at oplyse, at man havde konkrete forespørgsler om at etablere et lokalcenter i Jyllinge Nordmark, samtidig med at man forhandlede om salg af arealer ved Jyllingecenteret. Lokalcenteret har byrådet principgodkendt og sendt i høring. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er i høj grad skuffende, at Roskilde Kommune, imens de har forhandlet med os, ikke har fundet det interessant at informere os om, at man helt konkret arbejde med etablering af et lokalcenter under to kilometer fra Jyllingecenteret. Det er uacceptabelt og det strider imod god forvaltningsskik, siger formand for bestyrelsen i Jyllinge Butiks Center A/S Henrik G. Nielsen.

Borgmester Poul Lindor Nielsen (S) vil ikke afvise, at informationen kunne have være relevant for Jyllingecenteret under forhandlingerne, men afviser, at kommunen har handlet i strid imod god forvaltningsskik.

- Jeg kan ikke se, at vi kunne handle anderledes. Vi kan ikke gå ud og fortælle om, hvilke forhandlinger Roskilde Kommune fører, før de er afsluttet, siger Poul Lindor Nielsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere