Butikscenteret raser over kommunen.

Jyllinge Butiks Center A/S har indbragt Roskilde Kommune for Tilsynet i sagen om etablering af et lokalcenter i Jyllinge Nordmark blot halvanden kilometer fra Jyllingecenteret. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Arkiv foto Foto: Lorry

Jyllingecenterets formand raser i et brev til kommunen over, at den ikke fandt det nødvendigt at oplyse, at man havde konkrete forespørgsler om at etablere et lokalcenter i Jyllinge Nordmark, samtidig med at man forhandlede om salg af arealer ved Jyllingecenteret. Lokalcenteret har byrådet principgodkendt og sendt i høring. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er i høj grad skuffende, at Roskilde Kommune, imens de har forhandlet med os, ikke har fundet det interessant at informere os om, at man helt konkret arbejde med etablering af et lokalcenter under to kilometer fra Jyllingecenteret. Det er uacceptabelt og det strider imod god forvaltningsskik, siger formand for bestyrelsen i Jyllinge Butiks Center A/S Henrik G. Nielsen.

Borgmester Poul Lindor Nielsen (S) vil ikke afvise, at informationen kunne have være relevant for Jyllingecenteret under forhandlingerne, men afviser, at kommunen har handlet i strid imod god forvaltningsskik.

- Jeg kan ikke se, at vi kunne handle anderledes. Vi kan ikke gå ud og fortælle om, hvilke forhandlinger Roskilde Kommune fører, før de er afsluttet, siger Poul Lindor Nielsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik