Brøndbyfans: Fornuftigt Per Bjerregaard

Brøndbys fans tolker det positivt, at Per Bjerregaard bakker op om Frank Buch-Andersens comeback.

Brøndby IF's tidligere bestyrelsesformand og nuværende formand for amatørafdelingen, Per Bjerregaard, tilkendegav tirsdag aften sin opbakning til Frank Buch-Andersens forslag om en aktieemission i den trængte fodboldklub. Per Bjerregaards udtalelser er faldet i god jord hos klubbens fans.

- Det er et positivt tegn. Der tegner sig et meget godt billede af, at hele klubben i fællesskab kan sætte sig ned omkring samme bord og finde en fremtidig løsning. Så det er fornuftigt, fortæller talsmand for Brøndby Supporters Trust, Sune Blom.

Fanforeningen bakker op om den tidligere Brøndby-direktør Frank Buch-Andersen og hans medinvestorers plan om at pumpe 150 millioner kroner i den hårdt prøvede klubkasse ved en aktieemission.

- Vi tager varmt imod, at Frank Buch-Andersen kommer og siger, at han både kan og vil hjælpe Brøndby IF videre. Vi synes, det er super positivt.

Per Bjerregaard har i takt med Brøndbys årelange nedtur mistet megen anseelse blandt klubbens fans.

- Han har været lig med Brøndby i mange år. Både på godt og ondt. Jeg tror, at når alting kommer lidt på afstand, vil folk tænke tilbage på Per Bjerregaard, som personen, der byggede Brøndby IF op men som desværre havde for svært ved at give slip til sidst, siger Sune Blom.

Brøndby Supporters Trust er en nyoprettet forening, der er opstået i kølvandet på foreningen Det nye Brøndby. Foreningen har omkring 2500 sympatisører blandt Brøndbys fans.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere