Brøndbyaktien stiger efter Bjerregaard-exit

Per Bjerregaards farvel til posten som bestyrelsesformand for Brøndby sender aktien i plus mandag morgen. Brøndby-aktien stiger mandag morgen med 33,3 procent til kurs 14, efter Per Bjerregaard i weekenden gik af som bestyrelsesformand i superligaklubben.

Brøndby IF meddelte lørdag, at han træder tilbage med øjeblikkelig virkning, og at Sten Lerche er konstitueret formand. Per Bjerregaard forklarede sit farvel til bestyrelsen med, at uro, rygter og myter om hans person i medierne har påvirket klubben uheldigt.

Hans afsked blev hilst velkommen af fanklubben og andre, fordi Brøndby IF har store økonomiske og sportslige problemer. Per Bjerregaard siger selv i et interview, at han måske burde have forladt klubben tidligere.

Samtidig roste flere fodboldledere Per Bjerregaard for at skabe den fænomenale fremgang, Brøndby fik i sine første år og som har gjort klubben til en af de mest succesrige i nyere tid.

Midt i maj nedjusterede Brøndby IF forventningerne til 2012 og advarede om, at der kunne være behov for at styrke koncernens likviditet i de kommende måneder. Søndag tabte Brøndby 1-2 i Aalborg til AaB.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere