Brøndby smadrede Køge i Rommedahls debut

Dennis Rommedahl leverede flere afgørende detaljer i sin debut, da Brøndby bankede HB Køge med 5-0.

Mikkel Thygesen, Michael Krohn-Dehli og Martin Bernburg scorede målene, men Dennis Rommedahl var den altoverskyggende hovedperson, da Brøndby slog HB Køge med 5-0 i Superligaen.
      Den hjemvendte landsholdsspiller gav flere prøver på, hvorfor han med tiden kan blive en stjerne for Brøndby.
      Ikke kun som oplægger på højrekanten, men også når han trækker ind i banen og bidrager med andre kvaliteter end sin hurtighed.
      Mod HB Køge afsøgte Rommedahl flere gange mulighederne for at sætte et dræbende stød ind med løb på tværs af straffesparksfeltet. Og det var netop sådan, at et ellers svagt Brøndby-mandskab kom foran 10 minutter før pausen.
      Bolden blev tacklet fra Rommedahl og endte for fødderne af Mikkel Thygesen, der tordnede Brøndby foran med 1-0.
      Inden pausen havde Michael Krohn-Dehli øget til 2-0 på et velplaceret langskud, da bolden lidt tilfældigt dumpede ned foran ham.
      Dennis Rommedahl havde også selv et par gode tilbud. I begyndelsen af anden halvleg havde han udsyn til et tomt HB Køge-mål, men skuddet gik forbi mål.
      Senere var den tidligere Olympiakos-spiller endnu tættere på, men hans flugter ramte underkanten af overliggeren.
      Den lynhurtige højrefløj var i sin debut bedre som oplægger. Han tog flere gange de helt rigtige løb mod baglinjen, hvilket Martin Bernburg profiterede af efter pausen med scoringen til 3-0, inden Krohn-Dehli gjorde det til 4-0 på et nyt langskud.
      Allerede i første halvleg kunne Rommedahl være blevet noteret for en assist, men Brent McGrath bankede helt ufatteligt bolden over mål fra en meters afstand.
      Trods den lidt nervøse Brøndby-start, så endte det i en festdag, hvor eneste minus for Dennis Rommedahl var en advarsel. Den fik han for et forsøg på at filme sig til et straffespark umiddelbart før pausen.
      Efter 77 minutters arbejde kunne søndagens hovedperson lade sig udskifte til øredøvende jubel på sin nye hjemmebane. Fra sidelinjen kunne Rommedahl se Mikkel Thygesen lukke og slukke, da han dirigerede et indlæg i mål med brystkassen til 5-0.
      Brøndby indtager ottendepladsen i Superligaen med ni point, mens HB Køge fortsat ligger nederst i tabellen.