Brøndby opgiver Superliga-guldet

Superligaen får ikke Brøndby som vinder i den kommende sæson, mener klubbens bestyrelsesformand, Per Bjerregaard. Det handler om at rykke tættere på FCK og OB.

Brøndby vinder ikke det danske mesterskab i fodbold i den kommende sæson. Meldingen kommer fra klubbens bestyrelsesformand, Per Bjerregaard.

- Det ville være rart at kunne tale med om guldet, men det er nok lige optimistisk nok. Det må vi se i øjnene, siger Per Bjerregaard til Tipsbladet.

- Vi har en stab, der er nogenlunde god nok til top-3. Det er så ikke vores ambitionsniveau, men man er også nødt til at bevare roen, forklarer Per Bjerregaard.

Cheftræner Henrik Jensen er enig med Per Bjerregaard i den vurdering.

- Det er fint nok at have en ambition om at vinde danmarksmesterskabet, men det kan godt være, at det bliver lidt svært.

- Ambitionen er at rykke lidt tættere på FC København og OB, komme op og spille med om de to første pladser og spille noget frisk fodbold, siger Henrik Jensen.

I de seneste to sæsoner er Brøndby sluttet på tredjepladsen efter netop FCK og OB, der er sluttet sæsonerne som henholdsvis nummer et og to.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere