Brøndby-kant: Europa er vigtigere end Superliga

Elbasan Rashani tror på avancement mod Omonia Nicosia, og så må fokus på Superligaen komme bagefter.

Foto: TV 2 Lorry

Der er krisesnak i Brøndby efter tre nederlag på stribe som indledning på sæsonen i Alka Superligaen, men i Europa har holdet fra Vestegnen præsteret bedre.

Torsdag skal Brøndby forsøge at komme videre i Europa League-kvalifikationen i returopgøret mod cypriotiske Omonia Nicosia på udebane efter 0-0 i første kamp, og Elbasan Rashani tror på holdets chance.

- Det bliver en hård og svær kamp for os i varmen. Vi har jo allerede mødt dem hjemme i Brøndby og set, at de er et godt hold, men vi vil videre i turneringen, siger Rashani til Brøndbys hjemmeside.

Derfor er tankerne omkring den sløje start på Superligaen også skudt til hjørne lige nu, hvor det europæiske eventyr stadig lever.

- Målet er at gøre det godt i begge turneringer, og derfor har vi fuldt fokus på, at vi skal gøre arbejdet færdigt mod Omonia. Først må vi jagte muligheden for at spille os videre i Europa, og så må vi løfte os i Superligaen bagefter, lyder det fra kantspilleren.

Han tror samtidig på, at holdets tidlige indtræden i Europa League-kvalifikationen i år kan blive en fordel på Cypern, hvor der kommer pres på fra de medlevende fans.

- Først og fremmest skal vi levere i den disciplin, der hedder at spille en god udekamp i Europa.

- Vi er et ungt hold, men vi er begyndt at få noget erfaring med det, så det er fordelen ved at være trådt ind allerede i første runde, siger Elbasan Rashani.

Kampen spilles torsdag klokken 18.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik