Brøndby-dom efter tilskueruro falder i næste uge

Brøndby kan forvente at få en straf for de uroligheder, klubbens fans har lavet, i begyndelsen af næste uge.

Baneinvasion, romerlys og snebolde.

Brøndbys fans har ikke opført sig særligt godt i dette efterår, og Dansk Boldspil-Union (DBU) kommer med en dom i begyndelsen af næste uge.

Det fortæller formand for DBU's turneringsudvalg, Peter Ebbesen, som også understreger, at det er baneinvasionen i pokalkampen mod FC København, som der kommer en specifik afgørelse om.

- Romerlyset i Farum og sneboldene i Haderslev er såkaldte retningslinjesager, som vi har en praksis for. Det, der skete efter kampen mellem Brøndby og FC København, var helt uden for nummer.

- Så det er den, vi fokuserer på at træffe en afgørelse om, og vi forventer, at afgørelsen falder i starten af næste uge, siger formand for DBU's turneringsudvalg, Peter Ebbesen, til tipsbladet.dk.

I pokalkvartfinalen mod FCK løb Brøndbys fans ind på banen og provokerede FCK-fansene, og begge parter begyndte at kaste romerlys og andre genstande mod hinanden. Politiet måtte stoppe urolighederne, inden de eskalerede yderligere.

I de seneste to superligakampe på udebane mod FC Nordsjælland og Sønderjyske har der også været ballade, da Brøndby-fansene har kastet med både romerlys og snebolde, men de sager er ikke lige så alvorlige som baneinvasionen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere