Brandforsøg mod ungdomsklub

Ungdomsklubben Ung3050 i Humlebæk Center blev lørdag aften klokken 22.19 udsat for forsøg på brandstiftelse. I ly af mørket blev der knust en rude og smidt en flaske med brandbar væske ind i institutionen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Ilden har antændt noget, men er gået ud af sig selv, og der er begrænsede skader fra flammerne, siger Palle Jørgensen, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi.

En borger, der opdagede ilden ringede 112, og politi og brandvæsen rykkede ud. Politiet undersøgte gerningsstedet med hunde og har fundet den flaske, der er blevet kastet. De tekniske undersøgelser fortsætter mandag, oplyser Palle Jørgensen.

Foreløbigt er formodningen fra områdelederen for Fredensborg Kommunes ungdomsklubber, Kenn Andersen, at der er tale om drengestreger.

- Om det har været nogen, der ikke ville betale kontingent til os, eller hvad baggrunden har været, ved vi ikke. Det er rigtig, rigtig ubehageligt, men vi tror, at det er drengestreger, siger Kenn Andersen til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere