Brandbiler kan flytte ind på nedlagt rådhus

Roskilde Kommune har forgæves forsøgt at få solgt det tidligere Gundsø Rådhus. Derfor overvejes det nu, om stedet kan bruges til andre, kommunale formål, skriver DAGBLADET Roskilde.

Blandt andet luftes muligheden for, at den nuværende beredskabsstation på Frederiksborgvej mellem Jyllinge og Gundsømagle kan blive flyttet til Gundsø Rådhus.
Det er beredskabschef Carsten Iversen, der har fået øje på muligheden for eventuelt at flytte kommunens nordlige beredskabsstation til Gundsømagle. Han ser ifølge DAGBLADET Roskilde flere fordele ved det - blandt andet vil det være godt i forhold til responstider og mulighed for at tilkalde mandskab i dagtimerne.
Men en ombygning af det hidtidige rådhus vil koste dyrt. Carsten Iversen understreger, at der indtil videre kun analyseres på tingene.
Kommunen overvejer også at flytte hjælpemiddelafsnittet til det tidligere rådhus. Det vil indebære flere fordele - men også flere kørselsudgifter. Og endelig vil man kunne flytte it-undervisning med mere til stedet. Dermed kan kommunen spare lejeudgifter til lokaler rundt omkring i byen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere