Brandbiler kan flytte ind på nedlagt rådhus

Roskilde Kommune har forgæves forsøgt at få solgt det tidligere Gundsø Rådhus. Derfor overvejes det nu, om stedet kan bruges til andre, kommunale formål, skriver DAGBLADET Roskilde.

Blandt andet luftes muligheden for, at den nuværende beredskabsstation på Frederiksborgvej mellem Jyllinge og Gundsømagle kan blive flyttet til Gundsø Rådhus.
Det er beredskabschef Carsten Iversen, der har fået øje på muligheden for eventuelt at flytte kommunens nordlige beredskabsstation til Gundsømagle. Han ser ifølge DAGBLADET Roskilde flere fordele ved det - blandt andet vil det være godt i forhold til responstider og mulighed for at tilkalde mandskab i dagtimerne.
Men en ombygning af det hidtidige rådhus vil koste dyrt. Carsten Iversen understreger, at der indtil videre kun analyseres på tingene.
Kommunen overvejer også at flytte hjælpemiddelafsnittet til det tidligere rådhus. Det vil indebære flere fordele - men også flere kørselsudgifter. Og endelig vil man kunne flytte it-undervisning med mere til stedet. Dermed kan kommunen spare lejeudgifter til lokaler rundt omkring i byen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik