To bortfører bekendt i hans egen bil

En mand siger, at han under tvang blev kørt rundt i sin egen bil i København af to, der ville have penge.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

Københavns Politi har anholdt og sigtet to mænd på 27 og 24 år for vold og frihedsberøvelse. De mistænkes for at have bortført en jævnaldrende mand for at presse penge af ham.
De to mænd havde aftalt at mødes med den tredje på Hans Knudsens Plads i København, og da han ankom i sin bil, tvang de ham ind på bagsædet. Det var indledningen til en længere køretur rundt i københavnsområdet.
Den 25-årige mand, som det gik ud over, har forklaret politiet, at han først blev kørt en længere tur rundt i Nordsjælland.
På et tidspunkt blev han trukket ud af bilen og blev slået og sparket i ansigtet.
Turen fortsatte ud til Københavns Vestegn, hvor han på et tidspunkt blev trukket ind i et lokale, hvor han blev truet med en kniv og snittet overfladisk i det ene øjenbryn.
- Mændene har åbenbart et udestående, og de to mænd presser penge af ham, som de påstår, at han skylder dem, siger den centrale efterforskningsleder Lars Feldt.
Til sidst kører mændene deres offer retur til Hans Knudsens Plads, hvor de forsvinder.
På baggrund af den 25-åriges forklaring har politiet anholdt de to mænd, der sigtes for grov vold og for kvalificeret frihedsberøvelse.
Den 27-årige var i grundlovsforhør, hvor dommeren besluttede at opretholde hans anholdelse i tre gange 24 timer. Den 24-årige fremstilles i grundlovsforhør søndag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik