Børnehave uden besparelser er et hit

Nul nedskæringer, men en ekstraregning på 330 kroner om måneden. Det er, hvad Sct. Josef Børnehave i Roskilde tilbyder, når de bliver private fra årsskiftet. Det har vundet gehør blandt forældre i Roskilde. Faktisk har der været så stor interesse, at pladserne for næste år er fyldt, mange pladser for 2012 er allerede besat, og nogen er også skrevet op for 2013, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Siden det kom ud (besparelserne på institutionerne, red.) har forældre ringet hver uge for at få deres børn skrevet ind, siger børnehaveleder Charlotte Munch Andersen.
Børnehaven har dog plads til flere på ventelisten, som fungerer ligesom den kommunale, hvor barnets fødselsdato og behov for startdato er afgørende.
Sct. Josef Børnehave har plads til 34 børn og har fem medarbejdere. Hvis ikke den var blevet privat, ville man ifølge lederen have været nødt til at fyre en og måske to medarbejdere.
- Vi ville ikke have overlevet med de besparelser, kommunen har lavet. Det er slet ikke en politisk overbevisning, og vi skal lige vænne os til tanken, men det her var nødvendigt, hvis man gerne vil have en lille børnehave, siger Charlotte Munch Andersen til DAGBLADET Roskilde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere