Børn kan komme i praktik som livredder hele sommeren

I juli og august kan dit barn være livredder for en dag på en lang række strande i Lorryland.

Har dit barn lyst til at lære at redde liv og få diplom på det? Så er TrygFondens LivredderPatrulje en perfekt sommerferieaktivitet. 

 
 
Foto: TrygFonden

Livreddere turnerer sommeren igennem landet tyndt for at lære børn om badesikkerhed gennem leg og konkurrencer, og resten af sommeren kommer de forbi otte forskellige strande og havnebade i Lorryland. 

Børnene får mulighed for at prøve livreddernes udstyr, og de kan tage Livreddertesten sammen med deres forældre, hvor de blandt andet skal padle på rescue board, bjerge en person fra vandet og give førstehjælp. 

Her kan man komme i livredderpraktik

Forældrene kan også lære noget

Kan du ikke komme?

- Vi har erfaret, at LivredderPatruljen er en god måde at få børn og deres forældre til at tale om, hvad man skal huske på, når man er i og ved vandet. Børnene har en sjov og samtidig lærerig eftermiddag i selskab med andre børn, hvor de får lov til at være med til aktiviteter, der sætter fokus på livredning og gode baderåd, siger René Højer, programchef for sikkerhed i TrygFonden i en pressemeddelelse.

Børnene får et diplom, hvor man kan se, hvilke aktiviteter de har gennemført. Hvis børnene ikke når alle aktiviteterne på én dag, kan de forsætte en af de andre dage.

- Børnene plejer at hygge sig med aktiviteterne, og forældrene kan faktisk også lære noget. Eksempelvis at rådet om ikke at gå i vandet, lige efter man har spist, blot er en myte, og at man bør huske på, at det er langt bedre at holde øje med sine børn i vandet, end at nøjes med at iagttage dem fra vandkanten, siger Anders Myrhøj, chef for drift og sekretariat i TrygFonden Kystlivredning.

LivredderPatruljen har i år 20 års jubilæum, og hvis du vil vide, hvordan livredderpraktikken var de tidligere år og sikkert kommer til at være igen, kan du se et indslag fra TV 2 Lorry fra 2015

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Uddannelse

def_thumb,50_percent

playCorona-undervisning endt i succes: Nu opretter gymnasium online-klasse

online SFO i Solrød

playTrods nedlukning kan børn i Solrød komme i SFO: Mødes via onlineplatform

Pernille Rosenkrantz-Theil

Regeringen udvider nødpasning for de yngste elever

Katrinedals Skole i København

Opråb fra skolelærer i København: Udskyd skolestart til 11. januar

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere