Børn i voldsomt værtshus-slagsmål i Helsingør

Hvad laver et 13-årigt barn på et værtshus i Helsingør klokken et om natten? Det spørgsmål stillede de betjente sig selv natten til lørdag, som måtte tage mere hårdhændede metoder i brug for at få stoppet et voldsomt slagsmål på værtshuset og spillestedet Holger Danske, Stengade i Helsingør, skriver Helsingør Dagblad.

Med peberspray og håndkraft samt med hunde forsøgte flere betjente at få standset det voldelige slagsmål, ført an af en 13-årig dreng fra Helsingør samt en 16-årig pige, ligeledes fra byen.
De blev begge anholdt af politiet og socialforvaltningen er omgående blevet underrettet. Den 13-åriges forældre er også blevet øjeblikkeligt kontaktet og indkaldt til samtale med politi og socialforvaltning.
En tredje anholdt er en 17-årig, der oprindeligt var ham, der følte sig forurettet og havde anmeldt slagsmålet til politiet.
Han beskrives af politiet som meget beruset og muligvis også under påvirkning af kokain. I hvert fald blev han fundet i ulovlig besiddelse af kokain. Han fik en ordentligt flænge i hovedet i det voldelige opgør.
Politiet betegner det som helt usædvanligt og nærmest uhørt, at børn helt ned til 13-årig nu bliver involveret i så voldelige slagsmål på et natværtshus.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere