Borgmester skærer alle bånd til Tommy Kamp

Køge-borgmester Marie Stærke skærer nu alle bånd til den tidligere partiformand Tommy Kamp, og hun undersøgte i weekenden muligheden for at få ham smidt helt ud af partiet, skriver DAGBLADET Køge.

  - Jeg har brugt weekenden på at finde ud af mulighederne for eksklusion af medlemmer af Socialdemokratiet, og jeg er blevet bekendt med, at Tommy Kamp er udmeldt på grund af kontingentrestance. Derfor kan en eksklusion ikke finde sted, men jeg vil sige, at han ikke er velkommen i Socialdemokratiet i Køge, siger Marie Stærke.
      Beslutningen blev offentliggjort mandag, og den er taget på baggrund af de seneste dages beskrivelser i pressen af Tommy Kamps personlige netværk og venskab med rockere.
      Marie Stærke forstår godt, hvis nogen kritiserer, at hun først nu lægger afstand til den tidligere partiformand, men hun påpeger, at Tommy kamps handlinger løbende har haft konsekvenser.
      - Da Tommy Kamp blev dømt for spirituskørsel i 2009, blev han frataget alle tillidsposter og hverv i Køge Kommune, og da Vanilla-sagen kom frem  i foråret, trådte han tilbage som formand og ud af partiets ledelse, siger hun.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere