Borgmester skærer alle bånd til Tommy Kamp

Køge-borgmester Marie Stærke skærer nu alle bånd til den tidligere partiformand Tommy Kamp, og hun undersøgte i weekenden muligheden for at få ham smidt helt ud af partiet, skriver DAGBLADET Køge.

Foto: Lorry

  - Jeg har brugt weekenden på at finde ud af mulighederne for eksklusion af medlemmer af Socialdemokratiet, og jeg er blevet bekendt med, at Tommy Kamp er udmeldt på grund af kontingentrestance. Derfor kan en eksklusion ikke finde sted, men jeg vil sige, at han ikke er velkommen i Socialdemokratiet i Køge, siger Marie Stærke.
      Beslutningen blev offentliggjort mandag, og den er taget på baggrund af de seneste dages beskrivelser i pressen af Tommy Kamps personlige netværk og venskab med rockere.
      Marie Stærke forstår godt, hvis nogen kritiserer, at hun først nu lægger afstand til den tidligere partiformand, men hun påpeger, at Tommy kamps handlinger løbende har haft konsekvenser.
      - Da Tommy Kamp blev dømt for spirituskørsel i 2009, blev han frataget alle tillidsposter og hverv i Køge Kommune, og da Vanilla-sagen kom frem  i foråret, trådte han tilbage som formand og ud af partiets ledelse, siger hun.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik