Borgmester: Køge tilhører ikke Bloodz

Borgmester i Køge Marie Stærke (S) tager skarpt afstand fra en udmelding fra medlemmer af banden Bloodz, hvor de hævder at "Køge er vores by". Det skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg vil gerne gøre det helt klart; Køge tilhører hverken Bloodz, Black Cobras eller nogen anden gruppering af utilpassede unge, som ikke forstår at opføre sig ordentligt. Køge tilhører alene fredelige borgere - og vi er grundigt trætte af den utryghed og uro, som de gentagne skudepisoder har skabt. Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Marie Stærke.
Bloodz-medlemmerne, der i Køge har været i en længerevarende konflikt med banden Black Cobras, siger blandt andet i en artikel, der blev bragt i Ekstra Bladet lørdag:
"Det er os, Bloodz, der sætter dagsordenen. Vi bestemmer, hvornår krigen stopper."
Weekenden bød desuden på endnu et sammenstød mellem Køges kriminelle grupperinger. Søndag klokken 19.39 kørte flere patruljer til skadestuen på Køge Sygehus, hvor 7-8 personer var tæt på at komme i slagsmål.
De unge blev bortvist på nær to, der havde behov for undersøgelse på skadestuen. Begge med skader, der ikke havde noget med konfrontationen på skadestuen at gøre, skriver avisen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere