Borgerlige partier fortryder bilfrit torv

Den nyoprettede gågadezone har på mindre end to uger udløst desperate nødråb fra butikkerne på den nordlige side af Torvet i Køge, der melder om et betydeligt fald i omsætningen. Den kritik får oppositionen til at kræve ordningen stoppet omgående, skriver DAGBLADET Køge.

- I oppositionen er vi enige om, at det her projekt skal stoppes. Det her har været dårligt timet, og det her er slet ikke til gavn for de handlende. Samtidig er det jo en voldsom provokation for butikkerne, at de kan se ud på et stendødt torv, når projektet netop skulle skabe liv og ekstra omsætning, siger Mette Jordsø (V).

Allerede fredag begyndte tvivlen af melde sig hos de Konservative, men også Venstre og Demokratilisten vender sig nu imod et projekt, som de ellers selv har været med til at indføre.
- Vi ønsker det her forsøg stoppet hurtigst muligt. Forudsætningerne bag den oprindelige beslutning er ikke længere til stede. Enhver tanke om at foretage yderligere eksperimenter lægges bort, og vi ønsker liv og aktivitet tilbage på torvet, siger Flemming Christensen (K).

Torvet skal efter planen være afspærret helt frem til 31. oktober, skriver DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere