Bondam betaler for sin cykeltur

Efter voldsom kritik fra egne rækker og fra politiske modstandere har teknik- og miljøborgmesteren nu valgt selv at betale for sin deltagelse i en velgørenhedstur til Paris

Klaus Bondam vil ikke lade sig interviewe om sagen, men har netop udsendt følgende tekst i en pressemedelelse:

"Det har været vurderingen, at min deltagelse i Team Rynkeby kunne bidrage til markedsføringen af København som international cykelby, og det mener jeg fortsat. Men jeg er ikke interesseret i, at Rynkeby-turens gode formål bliver overskygget af denne sag. Derfor har jeg besluttet selv at betale mit deltagergebyr på 10.000 kr."

Jeg vil ikke lade min egen person stå i vejen for det vigtige arbejde, som børnecancerfonden udfører eller fjerne opmærksomheden fra arbejdet for København som international cykelby."

"Det er tydeligt for mig, at det her er blevet en god historie for pressen i en agurketid. Derudover mener jeg, at der er gået valgkamp i den for politiske modstandere med hvem jeg ikke deler grundlæggende holdninger om hvordan byen skal udvikle sig. De har brugt den her anledning til at skyde på min person og min poltik som bl.a. handler om at skabe gode forhold for cyklister og fodgængere i København. Jeg er ikke interesseret i at diskutere denne sag yderligere. Lad os i stedet fokusere på en reel og substantiel politisk debat."

Se meget mere om sagen i TV2/Lorry i aften.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere