Blume gør det igen og sætter ny dansk rekord

I tiden 23,75 svømmede Pernille Blume sig lørdag til en EM-sølvmedalje i 50 meter fri. Skuffelsen var dog større end glæden trods ny dansk rekord.

Den danske svømmedarling Pernille Blume imponerede endnu en gang, da hun i går svømmede den første medalje hjem til Danmark ved VM i svømning i Glasgow.

Men til trods for, at hun satte ny dansk rekord i tiden 23,75, var Pernille Blume ikke selv tilfreds med resultatet. 

- Jeg ved godt, det er rekord, men jeg gik efter at vinde. Og det gjorde jeg ikke. Jeg føler bare, jeg kan noget mere, så jeg havde forventet mere af mig selv, sagde den skuffede svømmer kort efter finaleløbet.

Forståeligt nok var skuffelsen stor, da Pernille Blume blot var én enkelt hundrededel langssommere en det svenske svømmeikon Sarah Sjöström, der vandt finalen i tiden 23,74 sekunder.

quote Jeg ved godt, det er rekord, men jeg gik efter at vinde. Og det gjorde jeg ikke. Jeg føler bare, jeg kan noget mere, så jeg havde forventet mere af mig selv.

Pernille Blume, EM-sølvvinder, 50 meter fri.

Pernille Blume slog med sin tid 23,75 sin egen tidligere danske rekord på distancen, som hun satte så sent som i fredags i semifinalen på 50 meter fri. Den tid lød på 23,85, og den danske svømmer forberede dermed rekorden med yderligere 10 hundrededele i finalen.

- Det er et godt resultat, og det at vide, at der stadig er mere at komme efter, er fedt. Hvis jeg kom herfra og var overdrevet glad og havde følelsen af, at jeg gav alt, hvad jeg overhovedet kunne, havde det først været en virkelig stor skuffelse. Jeg gav den alt, men der er mere at komme efter, siger Blume.

Både Sarah Sjöström og Pernille Blume skal i vandet igen tirsdag formiddag, hvor det gælder 100 meter fri.

- Det skal nok blive sjovt og nok blive godt, så jeg glæder mig til lige at kunne slappe lidt af og kunne komme ned i gear igen, lyder det fra Pernille Blume.

i 2016 vandt Pernille Blume OL-guld i distancen 50 meter fri. Se interview med den glade svømmepige her:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

265851_491388967538420_375266505_o

playGreve Kommune bliver VM-vært for første gang nogensinde

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere