Blodigt opgør i rockernes lukkede verden

Tre mænd fra Hells Angels-miljøet er tiltalt for et farligt overfald på to kammerater, der havde fået sparket.

Foto: TV2/Lorry

Skaderne var livstruende, da to bodybuildede mænd sidste efterår blev fundet nær Ugandaskoven på Amager.

De var blevet slået, sparket og stukket med kniv, og den ene var ifølge lægerne i potentiel livsfare, mens den anden var i såkaldt manifest livsfare. Mens den ene lå blødende på bagsædet af en bil, var den anden tilsyneladende blevet smidt ud af en bil på Englandsvej.

Forinden var de også blevet smidt ud af Hells Angels, viste det sig.

Den farlige vold den 21. september var netop en konsekvens af et internt opgør i rockergruppen, hvor de fik stemplet bad standing, mener politiet, og tirsdag begynder straffesagen i Københavns Byret mod tre mænd fra miljøet.

De tiltalte har ikke villet lade sig afhøre

De tiltalte har siddet varetægtsfængslet i mange måneder, men de har ikke haft noget ønske om at betro sig til ordensmagten.

- Ingen af dem har villet lade sig afhøre, siger politikommissær Knud Hvass fra Københavns Politi.

Ofrenes exit fra Hells Angels skyldes formentlig uoverensstemmelser om økonomi, har ekstrabladet.dk tidligere oplyst.

Tiltalen drejer sig om vold af den farligste slags, men anklagemyndigheden mener ikke, at der er bevis for, at de tre havde et ønske om at dræbe de to eks-kammerater.

De 3 har siddet varetægtsfængslet siden december

De tre nægter sig skyldige. To af dem, der er henholdsvis 27 og 33 år, blev anholdt og fængslet blot fem dage efter volden. Den sidste har siddet varetægtsfængslet siden december.

Til sagen er der afsat i alt fem dage, og anklagemyndigheden ventes blandt andet at fremlægge en del tekniske beviser i forsøget på at overbevise byretten om, at de tre er skyldige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik