Per Bjerregaard gør klar til udrensning

Brøndby-formand Per Bjerregaard smører hængslerne i svingdøren i klubben. Der skal renses ud i truppen.

Arkivfoto Foto: TV2/Lorry

De har sagt det før, og nu synger Brøndby-formand Per Bjerregaard igen sangen om, at klubbens førsteholdstrup er for stor.
Derfor skal der renses ud, når transfervinduet bliver slået op den 1. januar.

Dyre spillere som Peter Madsen, Stefan Gislason og Ousman Jallow har spillet meget lidt på førsteholdet. Og også spillere som Alexander Farnerud og Jan Kristiansen har svinget meget.

- Det er ikke en optimal trup. I 2007 og 2008 blev vi tilført en stor pose kapital - betinget af at vi købte nye spillere. Vi købte for mange og for dyre spillere. Det gav uro på holdet, og det lider vi under i dag, siger Bjerregaard til Ekstra Bladet.

I første omgang vil han og resten af den sportslige ledelse især have fokus på at komme af med spillere, mere end man vil jagte nye spillere.

- Vi får en forsvarsleder i Clarence Goodson. Men det bliver ikke noget med at købe fem andre spillere. Henrik vil af med fem-seks-syv spillere, og så får han måske to den anden vej

- Vores hold er ikke homogent og stabilt, selvom jeg synes, at der er fremgang at spore under Henrik Jensen, siger Bjerregaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik