Bitter Brøndby-helt er skuffet over Auri

Thomas Rasmussen blev matchvinder mod FCK, men måtte ikke takke af i klubben mod AC Horsens. Det skuffer ham.

Veteranen Thomas Rasmussen forlader Brøndby med en dårlig smag i munden, når han til nytår skifter til superligakonkurrenterne fra Lyngby.
      For nylig blev 34-årige Rasmussen med sit 2-1-mål i slutminutterne mod FCK matchvinder, men i mandagens 0-1-nederlag til AC Horsens fik han slet ikke lov at komme på banen i det, der skulle have været hans sidste hjemmekamp for Brøndby.
      - Jeg er ekstremt skuffet over det, og jeg kan ikke se, hvordan man kan argumentere for, at jeg ikke skulle ind, siger Thomas Rasmussen til ekstrabladet.dk.
      Dermed fik Thomas Rasmussen ikke lov til at sige ordentligt farvel til de fans, han har spillet for siden 2005.
      - Jeg havde en god smag i munden efter FCK-kampen, hvor jeg kom ind og beviste, at jeg stadig er klar og skarp for klubben. Men den gode smag er vendt til en bitter smag, efter at jeg ikke kom ind mod Horsens.
      - Det handlede ikke om, at jeg skulle hyldes, men jeg ville gerne have sagt ordentligt farvel til fansene efter seks et halvt år herude.
      - Og jeg forstår ikke, at man ikke drager nytte af, at man har en spiller på bænken, der er fyldt med selvtillid efter at have afgjort kampen mod FCK, siger Thomas Rasmussen.
      Auri Skarbalius, der foreløbig er ansat som cheftræner i Brøndby året ud, fortryder ikke, at han holdt Thomas Rasmussen på bænken.
      - Jeg forstår godt, at han er skuffet, men jeg er ansat som træner og skal forsøge at skabe resultater. Som træner er du nødt til indimellem af træffe upopulære beslutninger, men jeg troede stadig på de spillere på banen. Det var årsagen, siger Auri Skarbalius.
      Brøndby spiller sin sidste kamp i efteråret på søndag ude mod bundholdet HB Køge, men her regner Thomas Rasmussen, der har døjet med en lyskeskade de seneste dage, ikke med at være med.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere