Biludlejer vil hjælpe i krisen: Gratis biler til sundhedspersonale

Sundhedspersonalet er med til at holde hjulene i gang i sundhedsvæsenet og samfundet, og det vil Oscar Biludlejning være med til at takke dem for.

Sundhedspersonalet landet over bliver betragtet som hverdagens helte, da de knokler for at holde sundhedsvæsenet kørende.

Flere virksomheder og restauranter har derfor i de seneste uger stået i kø for blandt andet at valgt at give sundhedspersonalet gratis mad og drikke som tak for deres kæmpe arbejde midt i covid-19-epidemien. 

Og nu har Oscar Biludlejning også besluttet at give en hjælpende hånd,  da de har valgt at stille 300 gratis biler til rådighed for landets sundhedspersonale.

Har modtaget mange aflysninger

I takt med at det meste af Danmark er lukket ned, så har krisen også ramt biludlejningsbranchen, som oplever ekstrem lav efterspørgsel på lejebiler for tiden.

quote Hvis de henter en bil, så kan det måske hjælpe, så sundhedspersonalet hurtigere kan komme hjem efter en lang arbejdsdag, så de har ekstra tid med familien

Mehmet Kürsad Günes, Oscar Biludlejning

Det har betydet, at mange af deres planlagte bookinger er blevet aflyst, så biludlejningen har mange biler, der holder stille.

Oscar Biludlejning fik derfor ideén, der gjorde det muligt både at få bilerne ud på vejene igen og samtidig give et skulderklap til det hårdtarbejdende sundhedspersonale. 

- Vi vil vende det til noget positivt, for dem der passer på os i samfundet, og sørge for at læger, sygeplejesker og andet sundhedsfolk kan komme sikkert frem og tilbage på arbejde, fortæller Mehmet Kürsad Günes, der er udviklingschef hos Oscar Biludlejning, til TV 2 Lorry.

En hjælpende hånd i en svær tid

Oscar Biludlejning har 95 afdelinger rundt om i Danmark,hvor sundhedspersonalet altså gratis kan afhente en lejebil.

- Hvis de henter en bil, så kan det måske hjælpe, så sundhedspersonalet hurtigere kan komme hjem efter en lang arbejdsdag, så de har ekstra tid med familien, siger Mehmet Kürsad Günes.

Biludlejningen har allerede fået godt og vel 50 henvendelser fra sundhedsfolk, der gerne vil gøre brug af det velgørende tilbud.

- Hvis der er brug for flere, så vil vi tage højde for det, siger Mehmet Kürsad Günes.

Ønsker man at få fat i en gratis lejebil, så skal man gå ind på Oscar Biludlejnings hjemmeside og udfylde ansøgningsformularen.

Her kan du afhente en gratis lejebil: