Biltyv kørte fra politiet med 180 km/t

Føreren af en Alfa Romeo 159 var i nat klokken 3.45 særdeles uinteresseret i at tale med politiet. En patrulje opdager bilen på Vedskøllevej, men da de vil have en snak med føreren, træder vedkommende speederen i bund, skriver DAGBLADET Køge.

- Føreren kører på et tidspunkt 180 kilometer i timen, og så vælger politiet altså at stå af, så andre ikke skal komme til skade ved den vanvittige kørsel. Men de når at se nummerpladen, og det viser sig at bilen er stjålet, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands politi, Carsten Andersen.
Det viser sig, at den sorte Alfa Romero er stjålet ved et indbrud i Solrød den 23. februar. Og efterfølgende er den blevet forsynet med stjålne nummerplader YZ31508.
Bilen standser på Vordingborgvej ved Møllebækvej, hvor føreren stikker af. Politiet får sikret bilen, men har ikke siden set mere til føreren.
- Vi har ikke noget signalement af føreren. Men nu undersøger vi bilen for at se, om der er nogle spor der. Efter bilen blev stjålet i Solrød går vi ud fra, at den har stået parkeret et sted i en periode. Det kan jo være, at der nogen, der nu tænker, at det da er den bil, der har holdt nede ved dem, siger Carsten Andersen.
Politiets indbrudsgruppe og lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre fra vidner, der har bemærket den sorte Alfa Romeo. Ring 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

hjemløs

Hus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere