Billetter til Tivolis EM-fest revet væk - sådan kommer du alligevel med

Det er måske stadig muligt at få fingrene i de eller komplet udsolgte billetter til EM i Tivoli.

Knapt var billetterne til semifinalekampen mellem England og Danmark i Tivoli blevet sat til salg, før de var revet væk igen af fodboldgale fans.

De 2.000 armbånd, der giver adgang til at se kampen på storskærm på plænen i Tivoli onsdag, blev udsolgt på under fem minutter.

Det på trods af tekniske udfordringer, hvor en systemfejl betød, at Tivoli måtte udsætte reservationen til af armbånd til klokken 12.00 - to timer senere, end det var planlagt.

- Da vi opdagede, at fejlen var sket, og der var etableret et venteværelse i det billetsystem, vi anvender, måtte vi give vores gæster ret. Det er dårlig stil at åbne en kø, før det officielle tidspunkt. Derfor tog vi en svær beslutning at udskyde til klokken 12, så alle står lige, lyder det fra Tivolis pressechef, Torben Plank, i en pressemeddelelse.

Kortvarigt var der intet mindre end 30.000 i kø til at få fingrene i de kun 2.000 armbånd, og det får Tivoli til at ønske, at de kunne give billetter til mange flere.

Publikum til EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet Tivoli i København
Publikum til EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet Tivoli i København
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

- Der er tale om en uhørt interesse, og der er ingen tvivl om, at EM-feberen har fået et historisk solidt tag i de danske fodboldfans. Tivoli kunne formentlig med lethed have givet adgang til 20.000, hvis det ikke havde været for Covid-19 restriktionerne. Nu får 2000 stående en formidabel oplevelse, lyder det.

Løbet er dog ikke fuldstændig kørt for de fodboldsfans, der måtte gå slukørede fra online-køen til billetterne.

- Fat mod, lyder det fra Tivolis pressechef.

Sidst Tivoli viste EM-kamp på Plænen, blev armbåndende også revet væk. Dog var der sidste lørdag 453 armbånd, der aldrig blev hentet, selvom de var bestilt.

De endte i stedet i hænderne på fodboldfans, der havde taget chancen og var mødt op i Tivoli før kampen for at prøve lykken.

- Uafhentede armbånd på onsdag mod England udleveres til fans, der møder op fra kl. 18:00 i Tivoli efter først-til-mølle-princippet, siger Tivolis pressechef.