Bilka får Hillerød til at blomstre

Der var knyttet store forventninger i detailhandlen, da Bilka åbnede i SlotsArkaderne sidst i marts. Ikke alene skulle Bilka trække kunder til sin egen butik, men der var også optimistiske toner fra de øvrige forretningsindehavere i butikscentret. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En god måneds tid efter åbningen ser det ud til, at Bilkas tiltrækningskraft overgår alle forventninger.

- Det er nærmest at betragte som jul hver dag. De døde formiddagstimer er næsten forsvundet, og Hillerød er ligefrem blevet en shopping-destination, siger marketingschef Christina Nymand Nielsen, SlotsArkaderne.

En rundspørge i forskellige butikker i SlotsArkaderne viser, at der er omsætningsfremgang, planer om yderligere ansættelser og butiksudvidelser. Også i Slotsgade har man oplevet flere kunder. I Tøj & Sko melder Malene Jacobsen om, at de normalt tamme formiddagstimer er afløst af en lind strøm af kunder.

SlotsArkadernes administrationchef Tina Lynggaard glæder sig over fremgangen, men peger samtidig på, at det er nødvendigt med fortsat udvikling af indkøbscentret. Der skal blandt andet etableres familie- og puslerum samt en elevator i et af parkeringshusene, ligesom der pt. er dialog med fire interesserede kunder til tre tomme lejemål.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere