Bilforhandler sigtet for millionsnyd

I omegnen af to millioner kroner kan uretmæssigt være tilfaldet en mandlig bilforhandler fra Viby. Det oplyser Afdelingen for Økonomisk Kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Roskilde.      

Ved en ransagning den 9. februar, som politiet foretog i samarbejde med SKAT, fandt man flere dokumenter, der peger i retning af, at bilforhandleren gennem længere tid har solgt og leaset biler, som reelt ikke eksisterede.

      - Flere leasingselskaber bliver på et tidspunkt opmærksomme på, at de tilsyneladende betaler for nogle biler, som slet ikke findes. Det er blandt andet med til at henlede både SKAT og politiets opmærksomhed på bilforhandleren, fortæller politikommissær og leder af Afdelingen for Økonomisk Kriminalitet Pia Fenger.

      Hvordan det kan hænge sammen, at manden har kunne afskibe biler, som åbenbart kun fandtes på papiret, kan Pia Fenger ikke i øjeblikket kommentere på, da det er en vigtig del af efterforskningen.
Dog fortæller hun, at der venter et større efterforskningsarbejde, da sagen kan være mere kompliceret end som så.

      - Ved nærmere gennemgang af de dokumenter, vi fandt ved ransagningen, kan vi konstatere, at der muligvis er mere arbejde at gå i gang med en vi forventede. Der kan være flere parter involveret, som kan have hjulpet bilforhandleren med snyderiet, siger Pia Fenger, der oplyser, at der indtil videre er tale om i alt ni fiktive aftaler, men hun afviser ikke, at både antallet af aftaler samt beløbets størrelse i takt med, at efterforskningen skrider frem kan stige.

Pia Fenger oplyser, at hun forventer et overblik over sagens omfang inden for den næste måned, og at sagens hovedperson er sigtet i sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere