Betjente springer for livet

Vinterens glatte veje kan være farlige - også for politiet. Så sent som i morges måtte to betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi springe for livet, fortæller TV2/Lorry.

Ordensmagten har flere gange oplevet, at bilister ikke respekterer, når der skal ryddes op efter ulykker i det glatte vejr. I dag blev Midt- og Vestsjællands Politi kaldt ud til en glatføre-ulykke på en landevej i udkanten af Roskilde. På trods af blå blink og den glatte vejbane så susede flere biler forbi ulykken. En enkelt bil nåede ikke at bremse. Den havde nær påkørt de to betjente.
- Det er fuldstændig vanvittigt. Der kom folk forbi, hvor jeg vil skyde farten til at være 70 kilometer i timen, siger Martin Kildegaard Jørgensen, Politiassistent hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV2/Lorry. Betjentenes oplevelser er langt fra et enkeltstående tilfælde. Især står det rigtig slemt til på motorvejen.
- Vi har set ambulancer og skiltevogne blive påkørt. Så sent som i går aftes på Ringsted-motorvejen var der en kvinde, der kørte ind i en skiltevogn, fortæller Jan Lauritzen, Kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi. Han opfordrer kraftigt bilisterne til at køre ordentligt.
Midt- og Vestsjællands Politi er ikke den eneste politikreds, hvor der bliver kørt hensynsløst. I sidste uge var to betjente fra Nordsjællands Politi tæt på at blive påkørt under deres arbejde på en vej i Kokkedal.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

Lynghøjskolen Roskilde

Forældre banker i bordet: Kommune vil have vendeplads og boliger på skoles grønne område

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere