Bestyrelsen i Egedalsvænge risikerer at ryge ud

Balladen om juletræ eller ej har fået en stor del af beboerne i Egedalsvænge i Kokkedal til at skrive under på, at de ønsker bestyrelsens kompetence på dagsordenen.

Foto: TV2/Lorry

En fjerdel af beboerne mener, at der bør indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, skriver DR København.

En af kvinderne bag underskriftsindsamlingen er Yvonne Fornitz.

- Vi har mødt mange beboere, som takker os for vores indsats, når de har skrevet under - det er jo en dejlig oplevelse, siger Yvonne Fornitz og understreger, at det har været folk med alle slags etniske baggrunde, der har sat deres underskrift på indsamlingen.

Over 25 procent har skrevet under på, at der skal holdes en ekstraordinær generalforsamling, hvor formålet er, at beslutte om det er tid til en ny bestyrelse i boligforeningen.

Yvonne Fornitz håber, at bestyrelsen bliver skiftet ud. For den har ikke gjort sit arbejde godt nok under juletræskrisen, derfor er det er en løsning:

- At der kommer en bestyrelse, som kan samarbejde, og som også kan være i stand til at få lidt ro på den situation, som vi har herude, så situationen ikke eskalerer yderligere, siger Yvonne Fornitz til DR København.

Det endelige resultat af underskriftsindsamlingen bliver afleveret senere i dag til boligselskabet 3B, som administrerer lejlighederne i Egedalsvænge i Kokkedal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik