Bent Falbert forlader Ekstra Bladet

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør Bent Falbert har besluttet at træde tilbage og overlade posten til den nuværende ledende chefredaktør, Poul Madsen.

Ekstra Bladets omstridte ansvarshavende chefredaktør Bent Falbert træder i marts næste år tilbage og overlader chefredaktørstolen til ledende chefredaktør Poul Madsen. Det skriver ekstrabladet.dk

- Jeg fylder 63 år den 22. marts 2010 og har til den tid været ansat på Ekstra Bladet i 39 år, heraf 24 år som chefredaktør og 21 år som ansvarshavende chefredaktør. Det må være nok, siger Bent Falbert.

Det er dog ikke manglen på jobtilbud, som har fået Falbert til at tilbringe meget af sin journalistiske karriere på Ekstra Bladet.

- Til folk, der undrer sig over stabiliteten, kan jeg svare, at der har været andre tilbud. Men ikke nogle, der for alvor fristede. Jeg var allerede det bedste sted. Her er det sjovt at gå på arbejde, siger Falbert.

Falbert vil fortsat have kontor på Ekstra Bladet indtil 31. marts 2012 og fortsætter derefter med at skrive for avisen.

Han vil stadig skrive "Falberts Gabestok" hver søndag, ligesom han vil forsøge at styre "De gamle, vrisne mænd" på bagsiden af bladet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik