Beboer i brandfælde: Vi bor som muldvarpe

Ejendommen Skoleparken i Hillerød er en brandfælde på grund af omfattende renovering.

02:02

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

- Det trækker i langdrag. Vi skulle allerede have været ude for flere måneder siden. Vi bor som muldvarpe i en hule. Vi kan ikke se ud.

Johannes Madsen fra ejendommen Skoleparken i Hillerød føler sig utryg i den lejlighed, han har boet i over halvdelen af sit liv. Ejendommen gennemgår lige nu en omfattende renovering, og hvis en brand skulle bryde ud, er det stort set umuligt at flygte.

Langt de fleste af vinduerne i lejligheden på 2. sal er således ude af stand til at åbne. Det samme gælder bygningens altandøre, ligesom vinduerne i opgangen og gadedøren i stueetagen i øjeblikket er ikke eksisterende.

Bekymringen over brand er ikke ubegrundet. I sidste måned hærgede en voldsom - og formentlig påsat - brand naboejendommen.

Johannes Madsen kan formentlig se frem til at blive genhuset til februar. Indtil da må den 79-årige enkemand enten kæmpe sig ud på stilladset gennem et af de to vinduer, som kan åbne, eller tage den lange vej ned ad trapperne for at komme ud gennem kælderen i tilfælde af brand.

Se og hør hele historien i afspilleren ovenfor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik