Bandidos-rocker dømt for voldelig afstraffelse

Et usædvanligt groft overfald har indbragt Bandidos-rockeren Lars Plougmann Buchwald en dom på halvandet års fængsel. DAGBLADET Roskilde skriver, at rockeren blev dømt for grov vold og afpresning med en bekendt, som havde spøgt med at ville begå indbrud hos rockeren.

Det ville Buchwald hævne, og han aftalte at mødes med den bekendte på en sti ved Trekroner Station, hvor den bekendte godt vidste, han ville få en gang tæv.
Men tævene blev voldsomme. Da de to mødtes, var Buchwald alene, men så kom to hætteklædte mænd og deltog i at sparke til det liggende offer og trampe på hans hoved. Volden stoppede først, da nogle RUC'ere kom gående ad stien på vej til stationen.
Umiddelbart efter udstedte Buchwald en dummebøde på 40.000 kroner og forlangte afdrag på 10.000 kroner om måneden. Kravet blev fulgt op af adskillige sms'er, hvor han bl.a. skrev »Skal du have runde to?« og »Hvis det ikke bliver i morgen, så smadrer jeg din hånd med en hammer.« Den bekendte forsøgte at låne til første afdrag både i banken og af sit firma, men da hans far hørte om dummebøden, blev han overtalt til at gå til politiet.
For halvandet år siden blev Lars Plougmann Buchwald idømt et års fængsel for grov vold. Denne gang blev det til halvandet års ubetinget fængsel for både vold og afpresning. Retten lagde bl.a. vægt på, at der var tale om særdeles grov og nøje planlagt vold, der havde karakter af afstraffelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere