Avis: Astrid Krag tilbudt S-opstillingskreds

Tidligere SF'er og sundhedsminister, Astrid Krag, er ifølge Dagbladet Roskilde blevet tilbudt en kreds i S. Bare to uger efter, at Astrid Krag forlod SF til fordel for Socialdemokratiet, er den tidligere sundhedsminister allerede blevet tilbudt en opstillingskreds i sit nye parti. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Foto: Lorry

Det er kredsbestyrelsen hos Socialdemokraterne i Greve-kredsen, der er en del af Sjællands Storkreds, som har tilbudt Krag opstilling. Det bekræfter kredsformand, Knud Henning Nielsen.

- Vi har talt med hende, og hun er interesseret. Så det lyder spændende, siger han.

Ifølge Dagbladets oplysninger vedtog bestyrelsen beslutningen om at invitere Krag tirsdag aften, hvorefter der blev taget kontakt til Astrid Krag, der tidligere har været opstillet for SF i Roskilde-kredsen.

Kredsformanden understreger, at Astrid Krag formelt ikke er valgt endnu. Dels skal opstillingen af Astrid Krag formelt foreslås af bestyrelsen og sidenhen godkendes på en generalforsamling den 25. marts.

Og dels skal kredsen formelt set tildele Krag en dispensation fra en partiregel om at have været politisk aktiv i Socialdemokratiet et år, før man kan opstilles til et tillidshverv.

- Men som det står nu, tyder det på, at det bliver hende, vi opstiller, siger Knud Henning Nielsen.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik