Årets billigste rejseuge nærmer sig

Der er penge at spare, hvis man rejser til udlandet i uge 48.

Uge 48 er lige om hjørnet, og det betyder, at der lige nu er gode muligheder for at sikre sig en oversøisk rejse til billige penge.

En returbillet til New York i uge 48 koster fx lige nu 2570 kroner, mens en tur til Bangkok kan købes for 3190 kroner. Begge priser er med afgang fra Københavns Lufthavn, skriver tv2.dk.

Overordnet koster en flybillet fra København til en oversøisk destination lige nu 3800 kroner tur/retur, mens gennemsnitsprisen for en tilsvarende billet i hele 2015 lyder på godt 4.350 kroner. Det viser en opgørelse, Dansk Flyprisindeks har lavet for TV 2.

At lige præcis uge 48 er en billig rejseuge skyldes flere faktorer, lyder det fra rejsesøgemaskinen Travelmarket.

- Det er næsten historisk, at uge 48 er en billig rejseuge. Det er fordi, efterspørgslen er noget af det laveste hele året i den uge. Folk har allerede været på de traditionelle efterårsrejser, og så er der ligesom et vakuum, inden de populære julerejser begynder, siger direktør for Travelmarket Ole Stouby til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Samtidig er der lige nu lave oliepriser og stor konkurrence mellem flyselskaberne. Det er en god cocktail for dem, der gerne vil på ferie.

Han påpeger, at det er usædvanligt, at priserne selv 14 dage før uge 48 fortsat er langt nede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik