Arbejdsnedlæggelse i PostNord: Ingen breve omdeles i Lorryland

De ansatte fra aften- og natholdet på PostNords brevterminal i Taastrup har nedlagt arbejdet. Dermed bliver der ikke uddelt brevpost fredag.

Foto: Asger Ladefoged / Scanpix

Foto: Scanpix

1 af 2

Indbyggerne i hele TV 2 Lorrys sendeområde skal i dag ikke forvente at modtage post fra PostNord, hvis de går og venter brev.

Fredag vil der nemlig ikke blive uddelt post i hele Østdanmark.

Det kommer til at gå udover kunderne, og det er meget beklageligt. Det er desværre en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, som vi er meget kede af og også noget overraskede over

Hans Erik Lindkvist, HR Chef, PostNord Danmark

Det skyldes, at omkring 200 medarbejdere på PostNord terminal i Taastrup har valgt at nedlægge arbejdet af endnu ukendte årsager.

Det skriver DR Nyheder.

- Det kommer til at gå udover kunderne, og det er meget beklageligt. Det er desværre en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, som vi er meget kede af og også noget overraskede over, siger HR-chef i Post Nord Danmark Hans Erik Lindkvist til DR Nyheder.

Det er fortsat også ukendt, hvor store konsekvenser arbejdsnedlæggelsen vil få de kommende dage - og hvor længe arbejdsnedlæggelsen vil fortsætte.

Dog vil pakkepost og gods ikke blive berørt af situationen, som kun omfatter brevpost.

Læs også Annettes breve var to måneder forsinkede: PostNord undskylder

- Jeg må desværre forberede vores kunder på, at det her får ganske betragtelige konsekvenser for omdelingen af breve fredag. Breve, som kommer til Østdanmark, breve som er afsendt fra Østdanmark, og også breve, som skulle fra øst til øst, hvis man kan sige det sådan, siger Hans Erik Lindkvist til DR Nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik