Anja Andersen og FCK taber bronzekampen

FCK Håndbold og træner Anja Andersen sluttede sæsonen helt uden medaljer. Søndag tabte FCK'erne 23-33 til KIF Vejen, som dermed løb med bronzen.

Ambitionen hos FCK's håndboldkvinder og træner Anja Andersen var inden sæsonstart at vinde guldmedaljer.

Men søndag stod det klart, at FCK slet ikke slutter i top-3, da holdet for anden kamp i træk tabte til KIF Vejen, som vandt 2-0 i kampe.

Dermed snuppede KIF Vejen overraskende bronzemedaljer, og det skete endda med en storsejr på 33-23. Det var første gang i klubbens historie, at KIF Vejen vinder medaljer.

Sæsonen har været mere end godkendt for KIF Vejens håndboldkvinder, som også nåede helt frem til finalen i den europæiske turnering Cupwinners Cup.

Sæsonen har derimod været en stor skuffelse for FCK, som slet ikke har levet op til de forventninger, som der på forhånd blev stillet til stjerneholdet.

Det stod også tidligere på foråret klart, at FCK's håndboldhold lukkes ned efter denne sæson på grund af en dårlig økonomi, så håndboldeventyret sluttede med et nederlag.

Også FCK's herrer sluttede sæsonen uden medaljer, da holdet tabte bronzekampene til Bjerringbro-Silkeborg.

Heller ikke FCK's håndboldherrer fortsætter efter denne sæson, da holdet sammenlægges med AG håndbold under navnet AG København.