Kvinde dræbt i færdselsuheld på motorvej

Politiet og ambulance har onsdag morgen været til stede på Hillerødmotorvejen efter en voldsom ulykke mellem en lastbil og personbil.

00:54

Et voldsomt færdselsuheld på Hillerødmotorvejen har onsdag resulteret i at en 55-årig kvinde har mistet livet. Video: Local Eyes

En 55-årige kvinde fra Dronningmølle er afgået ved døden, efter at hun onsdag morgen var impliceret i et færdselsuheld på Hillerødmotorvejen.

Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

De pårørende til den dræbte kvinde er underrettet, og årsagen til ulykken skal nu undersøges nærmere.

Uheldet skete mellem en lastbil og en personbil på Hillerødmotorvejen i nordgående retning, mellem Helsinge og Hillerød.

Læs også Voldsom u-vendingsulykke endte med 'mirakuløse knubs'

I første omgang lød det fra politiet at én person var kommet alvorligt til skade i færdselsuheldet. I forbindelse med ulykken spærrede politiet vejen i begge retninger mellem Kildevej og Isterødvejen.

- Vi opfordrer trafikanter til at søge alternative ruter samt give plads til redningskøretøjer på vej frem til stedet, skrev politiet i et tweet.

Kort efter klokken 10 oplyste Nordsjællands Politi, at vejen var åbnet i begge retninger.

Meldinger om u-vendinger

Ifølge politiet fik de meldinger om, at der var bilister, som efter ulykken begyndte at lave u-vendinger for at komme væk fra stedet.

Nordsjællands Politi bad dog bilisterne om at lade være, da det er både "alvorligt og farligt"

- Vi har betjente på vej til at hjælpe med at vende trafikken. Som billist skal du afvente vores anvisninger og ikke selv begynde at lave u-vendinger, skrev politiet.

En kvinde er onsdag afgået ved døden, efter at være involveret i et voldsomt færdselsuheld på Hillerødmotorvejen. Foto: Local Eyes

Også Region Hovedstadens Akutberedskab skrev på Twitter, at de fik meldinger om u-vendinger på stedet.

- Vi er fremme med to ambulancer og akutlægebil. Der er meldinger om at bilister laver U-vendinger for at komme væk fra stedet. Udover at det er farligt og ulovligt, spærrer det også for vores fremkørsel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik