Allerød Venstre støtter Løkke

Allerød Venstre stiller sig i den lange række af Venstre foreninger som fortsat støtter Lars Løkke.

Sådan indleder formand for Allerød Venstre, Karsten Längerich en mail til Frederiksborg Amts Avis søndag formiddag.

Det er en enig bestyrelse og byrådsgruppe, der står bag opbakningen til Lars Løkke Rasmussen som formand for Venstre, oplyser Karsten Längerich.

- Vi har ikke haft et medlemsmøde, men der er heller ingen medlemmer, der har ytret, at de er utilfredse med Lars Løkke, og vi har ingen udmeldelser, siger Karsten Längerich.

Frederiksborg Amts Avis talte også med formanden for Allerød Venstre mandagen efter nederlaget til Venstre ved valget til Europa-Parlamentet for en uge siden. Den dag havde Karsten Längerich ingen kommentarer til Løkkes formandskab for Venstre.

- Men efterhånden som alle melder ud, så er vi jo de eneste, der ikke har en holdning, og derfor har vi også valgt at melde ud nu, siger Karsten Längerich.

Allerød Venstre stiller sig dermed sammen med syv andre Venstre vælgerforeninger i Nordsjælland bag Lars Løkke Rasmussen.

- Vi mener fortsat at Lars Løkke vil være den bedste statsminister for Danmark efter det kommende valg. Der er behov for at der igen skal skabe vækst i Danmark og at den offentlige sektor kan blive endnu bedre og mere effektiv og i det arbejde vil Lars Løkke være den bedste at have for bordenden, lyder det fra Karsten Längerich.

Formanden for Allerød Venstre pointerer dog samtidig:

- Det er vigtigt at Lars løkke får styr på sine personlige sager, så han igen kan fokusere på, at vi igen kan få en borgerlig statsminister, som kan holde de løfter der gives til vælgerne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere