Allerød laver sparekatalog på 100 mio.

Et sparekatalog med mulige besparelser for 100 millioner kroner det er, hvad byrådet i Allerød får at tage stilling til, når det ved efterårets budgetforhandlinger skal finde ud af, hvor dybt sparekniven skal skære. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hvor meget, der skal spares, vides endnu ikke, men forslagene for 100 millioner skal give politikerne noget at prioritere imellem, siger borgmester Erik Lund (K).
- Hvor store besparelser der bliver nødvendige afhænger blandt andet af regeringens kommende besparelser på statens budget, og hvordan disse påvirker bloktilskuddet til kommunerne. Derfor har vi besluttet, at vi vil have lavet analyser for besparelser på 100 millioner kroner for at have noget at vælge imellem. I sidste ende er det jo politik, om vi vil tage op af kassen eller spare, siger han.
Der er tidligere blevet lagt op til, at der skulle findes besparelser for godt 50 millioner, og først på året meldte forvaltningen ud, at man snarere skulle regne med godt 70 millioner kroner takket være faldende selskabsskatter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Maria Sarko på Amager Strand

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Affaldssortering Ballerup skrald skraldespand

Borgere får ikke tømt skraldespand. Men det er der en god grund til, mener kommune

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere