Alle 4.135 bilag fra bilhandler er gennemgået

Igennem seks år er en bilforhandler i Birkerød mistænkt for at have snydt skatskassen for moms for 97 millioner kroner. Sagen kommer for Retten i Lyngby i maj.

Nordsjællands Politi fik anmeldelsen fra Skat i marts 2010, og siden er hvert enkelt bilag for i alt 4.135 bilhandler blevet gennemgået, siger Flemming Poulsen, der er vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi.
Både Politi og Skat mener, at bilforhandleren købte brugte biler i Tyskland og Belgien, og når de købes i en virksomhed i et andet EU-land skal der ikke betales moms.
Men når bilforhandleren så sælger bilen videre skal der lægges 25 procent moms oven i salgsprisen. Det har han ikke gjort, men kun afregnet 20 procent af fortjenesten, som man gør med brugte biler, der er købt og solgt i Danmark, siger Flemming Poulsen.
Ifølge Nordsjællands Politi og Skat er svindlen sket fra april 2004 til marts 2010, og, og i det tidsrum er der kommet 97 millioner kroner for lidt i statskassen.
Bilhandleren blev anholdt i juni 2010, og hans forretning blev ransaget og biler og dokumenter blev beslaglagt. Også hans revisors kontor blev ransaget.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere