AGF-krisen forsætter: Taber til Brøndby

Brøndby besejrede AGF med 2-1 på udebane, hvilket var aarhusianernes sjette nederlag på stribe.

AGF tabte mandag 1-2 på hjemmebane til Brøndby IF. Nederlaget er det sjette på stribe for aarhusianerne, der er presset i bunden af Superligaen, hvor de kun har et point ned til nedrykningsstregen.

Kampen blev afgjort på en scoring i midten af anden halvleg, da Brøndbys Ariel Nunez på smukkeste vis fandt Andrew Hjulsager i dybden. Alene igennem kunne han score sejrsmålet.

Sejren betyder, at Brøndby holder sig inde i medaljekampen.

AGF havde ikke scoret et eneste mål i de foregående fem kampe, men den forbandelse blev brudt allerede efter 11 minutter af kampen.

Efter en tilbagelægning fra Martin Ørnskov missede Brøndbys målmand Lukas Hradecky bolden, hvorefter den endte for fødderne af Kasper Povlsen, der let kunne sparke bolden i det tomme Brøndby-mål.

Jesper Lange burde minuttet efter have bragt AGF yderligere foran. Angriberen fik en stikning i dybden og var alene igennem, men hans afslutning gik lige forbi den ene opstander.

Brøndby udlignede efter 35 minutter, da holdets anfører, Thomas Kahlenberg, scorede et flot mål direkte på frispark.

Kampen bød på flere gode muligheder til begge hold, og især Brøndby var tæt på, da Alexander Szymanowski trykkede af og ramte overliggeren bag AGF's målmand Emil Ousager.

Kampen var en intens affære, hvor der allerede indenfor de første fem minutters spil blev uddelt to advarsler.

I midten af første halvleg burde hjemmeholdet være blevet tildelt et straffespark, da Brøndbys Dario Dumic tog armen til hjælp i eget felt, men dommer Kenn Hansens fløjte forblev tavs.