AG København melder udsolgt i Parken

Der meldes udsolgt til den anden DM-finale mellem AG København og Bjerringbro-Silkeborg i Parken på lørdag.

Foto: TV2/Lorry

De røde lamper lyser. DM-finalen mellem AG København og Bjerringbro-Silkeborg i Parken på lørdag er udsolgt.
Det meddeler AG København i en pressemeddelelse, efter de sidste billetter onsdag blev solgt online.
- Alle pladser, der var sat til salg, er nu væk. Dermed har mere end 34.000 tilskuere sikret sig plads til finalekampen, som altså tegner til at byde på en verdensrekord.
- Vi får dog stadig ekstremt mange henvendelser fra folk, der bare gerne vil ind og opleve stemningen og showet og følge kampen på en af Parkens to storskærme, siger AGK-direktør Søren Colding.
På grund af interessen har AG København sat tusinder af ekstra billetter til salg, dog ikke billetter der giver adgang til at se kampen live.
- Vi har besluttet at åbne op for 4.000 chancebilletter, der i udgangspunktet giver adgang til plænen og de aktiviteter, boder og underholdning, der foregår her, samt selvfølgelig at følge kampen på storskærm og opleve stemningen fra et fyldt Parken.
- En chancebillet giver tillige mulighed for at udnytte en plads på de nederste rækker, hvor man dog ikke må stå, forklarer Søren Colding.
AG København vandt den første DM-finale 29-27 på udebane over BSV, og hvis københavnerne vinder eller får uafgjort på lørdag, så er holdet ny dansk mester.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik