Afleverede flyttelæs i patruljevogne

Hele Danmark har store problemer med at få politiet til at rykke ud ved akutte situationer.

Alligevel brugte politiet onsdag formiddag både en patruljevogn og en særlig gruppevogn til at bringe et flyttelæs ud til en kollega i en lejlighed på Vigerslevvej i Valby uden for København. Det skriver B.T. i dag.
Avisen bringer desuden billeder fra flytningen, hvor de uniformerede og bevæbnede betjente bærer rundt på borde, kasser og fyldte flytteposer midt i arbejdstiden.
Gruppevognen, som ofte bruges til at fragte et større antal betjente ud til akutte kritiske situationer, var blevet læsset med et hvidt spisebord, og patruljevognen indeholdt to til tre læs med værktøj og poser med ukendt indhold.
»Jeg kunne se, der kom en patruljevogn og en af de blå gruppevogne kørende. De læssede et hvidt spisebord af fra gruppevognen, og jeg kunne se, at de også hev to-tre læs med poser og kasser ud af bagagerummet på patruljevognen,« siger en kilde, der overværede optrinnet, til B.T.Kilden ønsker at være anonym, men B.T. er bekendt med personens identitet.»Jeg vil tro, at det tog omkring ti minutter. Så kørte de igen,« siger kilden til B.T.
B.T. har ringet til de personer, der er registreret på adressen, og fået oplyst, at den nyligt indflyttede person, arbejder ved politiet. Københavns Politi oplyser, at sagen overgår til statsadvokaten, som skal undersøge detaljerne.»Vi betragter det som en klagesag over politiet, og her bruger vi statsadvokaten,« siger pressechef Flemming Steen Munch ved Københavns Politi.B.T. har ikke haft mulighed for at tale med den politibetjent, der netop er flyttet ind i lejligheden.Både Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup og SFs retsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt er forargede over flytningen og kræver politiledelsen griber ind.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

IMG_2481

”Fantastisk” donation skaber glæde på herberg for hjemløse

anonym

Tidligere anbragt om døgninstitution: "Jeg vidste godt, det var forkert, det de gjorde."

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere