Ældre patienter flygter fra Skodsborg Kurhotel

Ældre og handicappede flygter i stort antal fra fysioterapien på Skodsborg Kurhotel og Spa.Siden kurhotellet er bygget om, har patienter med tilskud fra den offentlige Sygesikring ikke længere adgang til hotellets almindelige faciliteter. De er i stedet henvist til et kælderlokale med et meget lille omklædningsrum. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Arkivfoto Foto: TV2/Lorry

- Man har bygget et luksuriøst anlæg til de unge og raske, men sender de gamle og handicappede ned i et kælderrum, der er totalt uegnet. Vi ældre passer åbenbart ikke til marmoren, siger Ingrid Øraker på 87 år, der bor i Allerød.
Men det sker af hensyn til de betalende medlemmer, fortæller Skodsborg Kurhotel og Spa.
- Vi vælger at bruge bassinet for genoptræningens skyld. Det er fysioterapi, vi laver. Så er alt det der udenoms vel lige meget. Patienterne er sikkert velkomne til at komme i Skodsborg Kurhotel og Spas boblebad og dampbad, men så skal de bare betale for det. Det får de ikke længere for dine og mine skattepenge, siger Jan Ove Myklebust, der er indehaver af den private klinik Skodsborg Fysioterapi, der lejer sig ind på Skodsborg Kurhotel og Spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik