73-årig dement kvinde eftersøges stadig

Susanne Riegels Linde er stadig ikke fundet trods en massiv eftersøgning i og omkring Grundsømagle siden d. 13. oktober. Der findes kun dette pasfoto af kvinden.

Kvinden er sidst set på bopælen på Holmevej ved Gundsømagle tirsdag den 13. oktober kl. 17.50

Politiets efterforskning viser, at kvinden formentligt har forladt sin adresse allerede om aftenen tirsdag den 13. oktober. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Dement kvinde, 73 år, 170 cm høj, meget tynd og spinkel, går med rank holdning, gråt halvlangt hår, Iført velour grå bukser, marineblå knælang jakke/frakke med karry gul for, tynde havehandsker med mønster, hvide crocks plastiktræsko, bærer muligt briller (brune/turkis/farveløs stel)

Hun er meget kendt for at gå rundt i nærområdet, men hun er ofte også gået meget langt væk fra bopælen. Hun er tidligere fundet i Gentofte, Tåstrup, Tune, Roskilde, Herlev og Hillerød.

Hun bevæger sig hovedsagelig rundt på store veje og stier med fast grund, men hun vil kunne finde på at hvile sig i en lade, stald , udhus eller lignende under gåturen.

Politiet har lavet flere eftersøgninger efter kvinden uden held, og så sent som fredag, har politiet søgt efter hende med hunde og helikopter.

Beboere anmodes om at gennemse lader, stalde og udhuse mv. Endvidere en opfordring til jægere og fiskere om at kigge efter i jagt-, natur- og fiskehytter.

Oplysninger om den forsvundne kvinde bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbiler på motorvej

Stoppet på motorvej: Lastbilchauffør får monsterbøde

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere