71-årig mand gennembanket af hjemmerøvere

Kort efter midnat trængte to mænd ind i rækkehus i Herlev og truede sig til dankort og bilnøgler.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

En 71-årig mand er indlagt på hospitalet efter et voldsom hjemmerøveri i et rækkehus i Herlev natten til fredag.
- Manden bliver gennembanket og truet med en kniv af to personer. Han bliver vækket ved, at en person sidder oven på ham. Røverne slår ham i ansigtet og på kroppen, fortæller vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi.
Politiet fik anmeldelsen klokken 01.29 via et opkald til alarmcentralen fra den 71-årige mand, der lider af dårligt hjerte. Han er under behandling på skadestuen for slagmærker på overkroppen og i ansigtet.
Det lykkedes gerningsmændene at true sig til mandens dankort samt pinkoden til kortet. Desuden stjal de to sæt bilnøgler.
- Efter at have banket ham bliver den ene person inde i mandens soveværelse, mens den anden gennemsøger rækkehuset. Manden er meget chokeret efter oplevelsen, fortæller vagtchefen.
Indbruddet fandt sted på Sortemosevej. Politiet har ikke foretaget nogen anholdelser i sagen, og signalementet af hjemmerøverne er sparsomt.
- Gerningsmændene er sandsynligvis af dansk herkomst. De er begge mellem 20 og 25 år, spinkle og med en højde på cirka 170 cm, fortæller Jens Møller.
Den ene var iført en sort strikhue, mens den anden bar en hvid hættetrøje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik