60 Arne Jacobsen stole stjålet fra lukket hospital

Opgørelsen over, hvor meget der er stjålet for på Helsingør Hospital, blev onsdag offentliggjort af Nordsjællands Hospitals ledelse.

- Der er stjålet værdier for i alt 33.000 kroner. Vi har overdraget opgørelsen til politiet, som vi har et rigtig godt samarbejde med, siger vicedirektør Anne Hertz fra Nordsjællands Hospital til Helsingør Dagblad.

Listen over, hvad der er forsvundet fra den forladte hospitalsbygning, tæller 60 Arne Jacobsen 7'er stole, flere lamper og en skiltemaskine. Nordsjællands Politi betegner det som et indbrud i mindre målestok.

- Det indikerer ikke, at der skulle være tale om organiseret kriminalitet i stor målestok. Indbrud i den her størrelsesorden er noget, vi er vant til, siger efterforskningsleder Lau Lauritzen, Nordsjællands Politi.

Efterforskningslederen oplyser, at det især er designerstolene, som har politiets interesse.

- 7'er stolene er let omsættelige og vil typisk blive solgt seks ad gangen via auktionshuse eller annonceaviser som den Den Blå Avis. Vi holder naturligvis et vågent øje med, om stolene dukker op, fortæller Lau Lauritzen, som oplyser, at politiet har et samarbejde med blandt andre auktionshusene og ikke kun går efter tyvene men også hælerne.

Indbruddet på Helsingør Hospital skete lørdag den 9. februar.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

s-tog

Kvinde frifindes for vold - sprøjtede vand på ansatte i DSB

arbejdsulykke ny ellebjerg

Mand mister livet i arbejdsulykke ved metrobyggeplads

Fartkontrol

Leasingselskab taber kamp om Porsche efter høj fart

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere