5 du skal prøve: Besøg landsdelens bedste loppemarkeder

I sommerserien "5 du skal prøve" vil fem lokale eksperter guide dig til de bedste og mest unikke smage og oplevelser her i Lorryland. I denne guide bliver du introduceret til fem fede loppemarkeder.

Loppemarkeder er ikke længere kun noget, din bedste tager til med pensionistklubben. Der er blomstret flere og flere markeder op i landsdelen i takt med at genbrug, hjemmelavet brugskunst og bæredygtighed er blevet en fast del af de manges dagligdag.

Vi har fundet en ekspert, der her anbefaler de fem fedeste markeder.

I sit arbejde som rekvisitør på Det Kongelige Teater og indehaver af to butikker, har Sussie Vig en hobby med job i, når hun tager på jagt efter mere eller mindre obskure fund i hovedstadsområdets loppemarkeder.

Det er nemlig ikke kun for at finde den helt rigtige porcelæn fra 70erne til en scene på teatret, at hun tager rundt og besøger landsdelens loppemarkeder.

Hun elsker atmosfæren, der er på sommerens markeder, hvor man kan få en sludder med de andre loppeshoppere og ellers dingle omkring mellem boderne i solen.

Når Sussie Vig er ude, er hun altid på en mission. Enten er hun målrettet ude efter en helt specifik bestilling fra teatret, på jagt efter det tilfældige genbrugsguld til en af hendes butikker, eller også er hun der bare for at nyde en sommerdag og mærke stemningen.

Hun ved præcis, hvilke loppemarkeder, der passer bedst til dagens formål. Vi har fået hende til at fremhæve hendes favoritter, og der skulle gerne være lidt for enhver smag.

De fem bedste loppemarkeder

1

Tisvilde Loppemarked

2

Frederiksberg Loppetorv

3

Søllerød Loppemarked

4

Liseleje Loppemarked

5

Rita Blås Lopper