47-årig kvinde gemte heroin i kælderen.

Tre personer er blevet idømt i alt fem et halvt års fængsel for opbevaring af mindst 200 gram heroin og en skarpladt maskinpistol. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Arkiv foto Foto: TV2/Lorry

Både narkoen og våbnet befandt sig i et opbevaringsrum på Holbækvej i starten af 2010. I løbet af foråret blev det flyttet til et kælderrum i Nygade.

Begge rum tilhørte 47-årige Jeanette Madsen, som i retten hævdede, at det måtte være Lars Jakobsen, der havde anbragt begge dele i rummet på Holbækvej. Det afviste han dog selv, og han blev kun dømt for at kende til våbnet, som han selv påstod måtte være plantet for at skade ham, eventuelt af Black Cobra, som han var raget uklar med.

Jeanette Madsen påstod, hun var bange for at skille sig af med både våbnet og narkoen, men var dog ikke mere berøringsangst, end at hun fik hjælp til at pakke heroinen om i mindre pakker.

Retten fandt det bevist, at hun intet havde gjort for at fjerne heroinen og våbnet og derfor havde accepteret at opbevare det. På den baggrund idømte retten hende to et halvt års fængsel.

Også hendes samlever gennem 20 år, Johnny Them blev dømt, men hans rolle var ikke lige så aktiv, og såvel han som Lars Jakobsen slap med halvandet års fængsel, skriver DAGBLADET Roskilde.
 
Alle de dømte er fra Roskilde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik