40 vidner: Vi har set Jakob

Politiet har modtaget 40 henvendelser fra folk, der er sikre på, at de har set Jakob Haugen-Kossmann. Det skriver bt.dk.

Nordsjællands Politi undersøger omkring 40 henvendelser fra personer, som er meget sikre på, at de har set den forsvundne Jakob Haugen-Kossmann.
De fleste henvendelser stammer fra sjællændere, oplyser vicepolitikommissær Gert Have fra Nordsjællands Politi.
- Det er vidner, som siger, at de er sikre på, at de har set ham på gaden eller i en forretning, siger Gert Have til bt.dk. Politiet er i gang med at afhøre vidnerne.
Den 19-årige gymnasieelev forsvandt sporløst efter en bytur i det indre København den 29. marts.
I midten af april blev et par sorte sko fundet i Botanisk Have, der ligger lige ved Nørreport Station, hvor Jakob ville have taget enten nattoget eller natbussen hjem til sin mor i Hellerup. Det viste sig, at skoene ikke tilhørte Jakob.
Politiet har nu også gennemgået teleoplysninger for at afdække, hvem Jakob ringede med på sin mobiltelefon før sin forsvinden. Gennemgangen har ikke ført til nye spor i sagen.
Jakob mistede mobilen cirka en måned før, han forsvandt. Politiet mener ikke, at der er en sammenhæng mellem Jakobs tab af mobiltelefonen og hans efterfølgende forsvinden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik