38-årig drabsmistænkt anholdt efter to et halvt år

Efter at have været efterlyst internationalt blev en 38-årig mand onsdag anholdt i Københavns Lufthavn.

Den 38-årige mand blev anholdt her i Københavns Lufthavn Foto: TV2/Lorry

Københavns Vestegns Politi fremstiller torsdag en 38-årig mand i grundlovsforhør. Han er sigtet for et drab begået i november i 2011 i Høje Gladsaxe.

Se indslag: Mand dræbt i Høje Gladsaxe

Den 38-årige er blevet anholdt efter at have været efterlyst internationalt via Interpol. Onsdag blev han anholdt i Københavns Lufthavn og sigtet for drabet på Muhammed Arfan.

Arfan mistede livet 10. november 2011 i Høje Gladsaxe. Han blev efterladt i en blodpøl efter at være blevet slået i hovedet med en ratlås.

I sommeren 2012 blev en dengang 39-årig mand dømt i sagen. Den dømte er storebror til den mand, som nu er blevet anholdt.

Den dømte storebror fik et års fængsel for sin rolle i sagen, som bestod i grov vold mod Muhammed Arfan. Han havde altså ikke deltaget i selve drabet.

Retten fandt det dengang bevist, at storebroren havde skygget Arfan i sin taxa, påkørt ham med bilen og medvirket til grov vold mod ham.

Det er dog anklagemyndighedens opfattelse, at det er lillebroren, som har udført selve drabet. Lillebroren sprang efter drabet ind i storebrorens taxa, og de flygtede sammen fra stedet.

Den 38-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag ved Retten i Glostrup. Her vil anklagemyndigheden hos Københavns Vestegns Politi kræve manden varetægtsfængslet i sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik